Awakening the Illuminated Heart

Met de eerste gecertificeerde ATIH teacher in Nederland, Maria Lagou met ruim 15 jaar ervaring in het geven van de workshops van Drunvalo.

Awakening The Illuminated Heart (Het Ontwaken van het Verlichte Hart)


"The Sacred Space of the Heart is older than Creation Itself. It is the place of creation itself... it is where all things in the universe were created from and where they received their physical existence. It is the core of everything"  Drunvalo Melchizedek.   


Deze workshop bevat uitgebreide belangrijke meditatie oefeningen, diepgaande informatie, het creatie proces en de activatie van de permanente Gouden Hart Merkaba (energieveld). Het is een complete workshop die in deze tijd een directe toegang biedt tot diepere lagen van bewustwording. Het Hart en de Heilige Ruimte van het Hart staan in deze workshop centraal.

In deze workshop komt met name aan de orde: De Heilige Ruimte van het Hart, de relatie tussen de glands/chakra's in het hoofd, de Stralen van Licht, de halo, het openen van het 3e oog, de permanente Gouden Hart Mer-Ka-Ba, 'the tiny space of the heart','the single eye of the heart' en een duidelijk begrip van hoe je kan creeŽren vanuit het hart. Je ontvangt bovendien krachtige liefdevolle 'tools' en heling voor Ascensie die je zullen helpen in deze tijd van transitie naar Unity en Vrede te gaan om daar stabiel in te kunnen verblijven.

ATIH Teacher

Ik ben in 1997 door Drunvalo opgeleid in het Flower of Life materiaal en meteen was er een klik. Zijn eenvoud, open hart, wijsheid en menselijkheid trof me meteen. Ik ben later in 2011 bij de eerste training ook door hem opgeleid als teacher/trainer voor de Awakening the Illuminated Heart workshops.

Mijn jarenlange (20 jaar) ervaring met begeleiding van groepen en individuen als trainer/coach, in energetisch en helingswerk waarbij het Hart de leidraad is, geeft mij de mogelijkheid om deze ervaring met veel plezier en liefde voor de groepen van de ATIH in te zetten. Het is zo mooi om mensen te zien veranderen tijdens en na deze workshop zodat de weg naar het Hart verder kan openen, voor wie de weg van het Hart daadwerkelijk wil bewandelen. Zo kunnen steeds meer mensen vanuit hun hart leven en de onbeperkte mogelijkheden van hun potentieel exploreren. Het is de creatie vanuit het hart die zonder schaduw of dualiteit het nieuwe bewustzijn van de nieuwe tijd zal vormgeven.

Heilige ruimte in het hart

De Heilige Ruimte in het Hart is ouder dan de Schepping zelf. Het is de plek van de creatie zelf. Je hebt altijd deze plek gehad in je Hart en het is er Nu en Altijd. Het bestond voor de Schepping en het zal bestaan zelfs nadat de laatste ster zijn heldere licht heeft uitgestraald.

Het is de plek waar de Taal zonder Woorden vandaan komt, de taal die de inheemse volkeren nog spreken zoals de Hopi, de Aboriginals, de Kahuna, de Waitaha, de Maori's, de Kogi's, de Maya's, etc. Allemaal volkeren die hun oorspronkelijke wijsheid hebben bewaard. Het is de Taal van het Hart die ons in staat stelt om te communiceren met elkaar en alles in de Schepping om ons heen. De Heilige Ruimte van het Hart is een tijdloze dimensie van puur bewustzijn waarin alles mogelijk is in het Hier en Nu. In vele oude geschriften en mondelinge tradities wordt naar deze speciale plek in je Hart verwezen, als het 'Juweel in de Lotus van je Hart'.

In het hart komen

Drunvalo geeft aan dat in zijn workshops een groot deel van de deelnemers direct in hun hart kunnen gaan, voor anderen is het een wat langer proces en na wat oefenen komen ook zij in hun hart. Ervaring leert dat met liefdevolle en deskundige begeleiding echter snel en gemakkelijker daadwerkelijk de Heilige Ruimte in het Hart ontdekt en ervaren kan worden. De uitgebreide ervaring van Maria als teacher/trainer van Drunvalo's workshops en haar evaring met subtiele energie en als coach zijn daarbij van grote toegevoegde waarde bij deze workshop.

Door de activatie van de permanente Gouden Hart Mer-Ka-Ba en de verbinding van het kleine plekje in de Sacred Space van het hart, met het hoofd, gaat er door de Awakening The Illuminated Heart workshop een nieuwe wereld voor je open. Het is de wereld van de schepping en het is daadwerkelijk terug naar de Bron van je eigen bestaan en doel hier op Aarde. Het herinneren waarom je hier bent gekomen en om je Eenheid met alles te realiseren.

Het pad van heling en het hart

Bijzonder is, dat al zou je maar 15 min. of 30 min. daadwerkelijk in de Sacred Space in je Hart zitten, je emotionele bagage uit het verleden als het ware wordt opgelost. Elke keer wordt er weer een stuk geheeld. Als je eenmaal in de Sacred Space van je Hart hebt gezeten wordt het steeds gemakkelijker om er weer in te gaan, tot je vanzelf gaat leven vanuit je hart en deze verbinding permanent is.  

Deze workshop is voor die mensen die bewust het pad van het hart willen bewandelen. Zij worden een bewust kanaal van het Licht in hun leven hier op onze Aarde. Het is daadwerkelijk het pad van het hart, het pad van zelf-realisatie, het pad van de Boeddha, de Christus, het pad van de Eenvoud, de Waarheid en de Liefde.