Inschrijven en informatie

On-line Inschrijven

Je kan je on-line inschrijven door het digitale inschrijfformulier helemaal onderaan op deze pagina in te vullen. Lees hieronder verder:

Tarieven Workshops

Voor informatie over tarieven voor workshops klik HIER

Betalingsgegevens

ING banknr. NL16INGB0004690749 t.n.v. ANIK Amsterdam
BIC - code: INGBNL2A  

Accommodatie en eventuele overnachting

Voor meer informatie over de cursus accommodatie en eventuele overnachting klik hier

Hoe kan ik me inschrijven voor één van de workshops?

Je kunt je inschrijven door het digitale inschrijfformulier (hieronder) in te vullen en het gehele bedrag voor een workshop over te maken. Ter bevestiging ontvang je een automatisch antwoord. Nadere informatie over de locatie en aanvangstijd van de workshop ontang je zo spoedig mogelijk. De organisatie behoudt zich het recht voor om van locatie te wijzigen.

Hoe kan je reserveren?

Als je er in ieder geval zeker van wil zijn dat je plaats voor een workshop gereserveerd is kan je er voor kiezen het inschrijfgeld (niet restitueerbaar) van € 100,- (voor ATIH) van de workshop overmaken op ING banknr. NL16INGB0004690749 t.n.v. ANIK o.v.v. de naam en datum van de betreffende workshop (zie digitaal inschrijfformulier hieronder op deze website). U ontvangt direct een bevestiging.

Door het inschrijfgeld over te maken, maakt u tegelijkertijd gebruik van betaling van de workshop in 2 termijnen. Het resterende bedrag voor de workshop dient uiterlijk 10 dagen voor aanvang van de workshop voldaan te zijn. 

Registeren School of Remembering voor ATIH workshop

De ATIH workshop is een officiële geregistreerde workshop van Drunvalo Melchizedeks 'School of Remembering'. Na de workshop ontvang je via de School of Remembering/USA een certificaat van deelname aan de workshop, met handtekening van Drunvalo. Je hebt dan ook toegang tot The School of Remembering voor aanvullend videomateriaal van Drunvalo, interviews, korting op boeken van Drunvalo, etc.

Het is daarom verplicht om je eerst te registeren bij de School of Remembering. Hiervoor wordt door SOR/USA eenmalig $14,99 (ongeveer € 12) in rekening gebracht voor 'lifetime membership' (via creditcard of PayPal). Voor nadere uitleg en handleiding om bij de SOR te registreren zie hier

For a USA/SOR registration guide in English click here.  

Geen creditcard of Paypal account, of kom je er niet uit!?
Mail dan naar en wij zorgen voor je registratie bij USA/SOR!

      
VERGEET NIET om onderstaande inschrijfformulier in te vullen! :-)

Workshops agenda

Betalings- en annuleringsvoorwaarden

Inschrijven

Ik schrijf mij in voor onderstaande workshop (zie: Workshop keuze) en maak over op INGbank nr: NL16INGB00004690749 t.a.v. ANIK in Amsterdam, o.v.v. naam & datum van de workshop.

Voornaam/Surname *
Achternaam/Name *
Geslacht / Sex
Beroep/Profession
Geboortedatum/Birth
 
Adres/Adress *
Postcode/Zipcode *
Plaats/City *
Telefoonnummer/Tel. *
Email/Mailadress *
 
Type Workshop / Type Opleiding
 
Special Event
Gehoord via/Info via:
 
 
Workshop data
Vraag/Question
 
Akkoord betalings- en annuleringsvoorwaarden/ Yes, I agree with payment conditions.
 

Gatherings en Meditatiedagen

Er worden ook speciale Gatherings en Meditatiedagen georganiseerd. Nadat je de Awakening the Illuminated Heart workshop hebt gedaan is het dus mogelijk om de ATIH meditatie gezamenlijk te doen. Deze service wordt gratis aangeboden.

Voordeel hiervan is dat je na de workshop dus een platform hebt waarop je kan terugvallen om je meditatie te onderhouden en ook je merkaba te activeren (hoewel deze na de workshop permanent is, kan het fijn zijn deze toch te herhalen). Voor meer informatie zie The Heart of Life / Anik Academy website van Maria voor Gatherings of the Heart, Heart of Life programma, Workshops, Consulten en Heart of Life retraites.

Zelf een workshop organiseren?

Mocht je een groep mensen kennen vannuit je praktijk, of een groep mensen willen coördineren, die gezamenlijk de workshop willen volgen, is het ook mogelijk om de workshop op locatie te geven. Neem in dat geval even contact op. Voor de coördinator van de workshop is deelname aan de workshop bovendien gratis.

Voor nadere informatie kan je het contactformulier op deze website gebruiken of een email sturen naar:

Uw voornaam *
Uw achternaam *
Uw emailadres *

Disclaimer

Elke deelnemer aan een workshop is en blijft altijd verantwoordelijk voor zijn/haar eigen lichamelijke en geestelijke gezondheid. Elke deelnemer is op de hoogte dat de training of workshop bedoeld is voor mensen die gezond zijn en zich verder willen ontwikkelen door het opdoen van nieuwe inzichten. Mensen met een psychiatrische diagnose volgens DSM-IV dienen dit voorafgaande aan inschrijving te melden.