Accommodatie en Overnachtingen

Terug naar Inschrijven

Accommodatie en eventuele overnachting


Locatie Abcoude:
De trainings- en workshoplocatie nabij Amsterdam van A.N.I.K. (Ancient & New Integrated Knowledge) is in het gezellige karakteristieke centrum van het dorpje Abcoude (10 min. vanaf Amsterdam). Abcoude is onderdeel van gemeente De Ronde Venen dat behoort tot het Nationaal Landschap het Groene Hart.

Er is voldoende parkeerruimte bij- en in de buurt van de ruimte aanwezig (gratis). OV station Abcoude ligt op 10 min. wandelen afstand (of een busverbinding met halte op 500m. van de locatie. Het gezellige dorp heeft winkeltjes, markt, supermarkt en cafeetje om een broodje of lunch te nemen in de pauze. 

Eventuele overnachting kan op verschillende locaties nabij de cursuslocatie zoals Bed&Breakfast of Hotel Abcoude (ook een leuke site om een indruk te krijgen van de omgeving). Let op! Hotel Abcoude is via grotere aanbieder vaak nog goedkoper dan B&B + op de hoek van cursuslocatie.  


Locatie Zeist:

Utrechtseweg 64, 3704 HE. Goed bereikbaar met auto, vrij parkeren goed bereikbaar met OV.

Eventuele overnachting in Zeist kan op een aantal locaties Bed & Breakfast (low budget vanaf 35 p.n.) op loopafstand van de cursuslocatie zoals SleepIn(1,5 km van locatie) en Corona Bed en Breakfast (1,7 km van locatie) vooral geschikt voor mensen die met OV komen. Voor uitgebreide keuze en informatie over overnachtingen in de buurt zie hier.

Locatie Centrum Amsterdam: Goed bereikbaar met OV, betaald parkeren.

Locaties voor workshops die elders in Nederland of in het buitenland worden geven zullen tijdig aangegeven worden en bij de betreffende workshopinformatie te vinden zijn.

Voor je reis met OV zie hier bij www.9292.nl en voor reis met je auto zie hieronder de link (of je navigatie)systeem: | classic.routenet.nl

Locatie Zeist: Zie foto hieronder.

Locatie Zeist