Nieuws

Accreditatie van Workshops en certificaat workshopdeelname

De workshop Awakening The Illuminated Heart is, als deze via mij worden gegeven, door KTNO voor therapeuten geaccrediteerd als bijscholing voor de volgende beroepsverenigingen: LVNG, VBAG en BATC. Bovendien kan je een certificaat van deelname aan de workshop ontvangen, ondertekend door Drunvalo Melchizedek.

ANIK Academy The Heart of Life Opleiding

ANIK Academy: The Heart of Life-Coach opleiding! Voor meer informatie over The Heart of Life zie hier
 
In deze opleiding wordt de kennis doorgegeven die in de afgelopen 20 jaar is opgebouwd. Deze kennis zal vanuit het hart doorgegeven worden op een zo doeltreffend en effectief mogelijke wijze zodat hiermee deze kennis door velen in hun praktijk of in hun dagelijks leven toegepast kan worden.

Het is zeer verheugend dat deze informatie nu beschikbaar komt in The Heart of Life opleiding.

Gatherings en Meditatiedagen

Er worden ook speciale Gatherings en Meditatiedagen georganiseerd. Nadat je de Awakening the Illuminated Heart workshop hebt gedaan is het dus mogelijk om de ATIH meditatie gezamenlijk te doen. Deze service wordt gratis aangeboden.

Voordeel hiervan is dat je na de workshop dus een platform hebt waarop je kan terugvallen om je meditatie te onderhouden en ook je merkaba te activeren (hoewel deze na de workshop permanent is, kan het fijn zijn deze toch te herhalen). Voor meer informatie zie The Heart of Life / Anik Academy website van Maria voor Gatherings of the Heart, Heart of Life programma, Workshops, Consulten en Heart of Life retraites.