Agenda

De organisatie behoudt zich het recht voor om van cursuslocatie (gelijkwaardig) te veranderen afhankelijk van het aantal deelnemers, of een workshop te schrappen bij onvoldoende deelnemers (tijdig bericht).

Workshops in weekend

Alle workshops worden in het weekend gegeven zaterdag + zondag.
Awakening The Illuminated Heart is 4 aaneensluitende dagen (do, vr, za, zo) of 2 aansluitende weekenden. Op locatie in Abcoude of Zeist is het parkeren gratis en het is goed bereikbaar met OV. Er zijn ook goede busverbindingen.

Workshopdata Awakening The Illuminated Heart 2019
Maand Workshop Dagen Lokatie Info
ATIH 4-dagen   Amsterdam 5 min. lopen vanaf CS
       
       
       

Gatherings en Meditatiedagen

Er worden ook speciale Gatherings en Meditatiedagen georganiseerd. Nadat je de Awakening the Illuminated Heart workshop hebt gedaan is het dus mogelijk om de ATIH meditatie gezamenlijk te doen. Deze service wordt gratis aangeboden.

Voordeel hiervan is dat je na de workshop dus een platform hebt waarop je kan terugvallen om je meditatie te onderhouden en ook je merkaba te activeren (hoewel deze na de workshop permanent is, kan het fijn zijn deze toch te herhalen). Voor meer informatie zie The Heart of Life / Anik Academy website van Maria voor Gatherings of the Heart, Heart of Life programma, Workshops, Consulten en Heart of Life retraites

Zelf een workshop organiseren

Mocht je een groep mensen kennen vanuit je omgeving of je praktijk, die gezamenlijk de workshop willen volgen, is het ook mogelijk om de workshop op de aangeboden locatie te geven. Neem in dat geval even contact op.