Heart of Life | Opleiding

"De Methode achter de Methode" - Maria Lagou - 

Coaching vanuit het Hart


Na vele jaren van professionele ervaring in het geven van trainingen en workshops heeft A.N.I.K. Academy alles geÔntegreerd in ťťn coach-opleiding 'The Heart of Life' die alle paden en puzzelstukjes bij elkaar brengt. Dit om het groeien in bewustzijn te bevorderen tot een niveau dat nodig is om een optimaal leven te leiden en om anderen te ondersteunen. We zullen krachtige principes, 'tools' en inzichten gebruiken voor het omzetten van belemmerende emoties, beperkende denkpatronen en overtuigingen voor een verblijf in het HART in het heden.

Staat van ZIJN

Er is behoefte aan een consistente Staat van ZIJN waarbij er een verbinding is met de innerlijke kwaliteiten van intuÔtie, vertrouwen, kennis, rust, stilte, energie, passie, vreugde, acceptatie, mysterie en verwondering in het dagelijkse leven. In deze tijd komt men er steeds meer achter dat onze innerlijke wijsheid die in ons hart is te vinden de beste gids is om ons veilig zonder omwegen naar "thuis" te brengen.

Laat je hart je gids zijn

The Heart of Life coach opleidingsprogramma laat doeltreffend ervaren hoe bewustzijn en aanwezigheid kan worden toegepast ter ondersteuning van blijvende positieve verandering in jezelf en in anderen. Met deze verandering is men niet alleen voor de eigen bewustzijnsontwikkeling bezig maar creŽert men mede een nieuw paradigma voor een nieuwe wereld waarin het innerlijke leven de basis vormt voor de manifestatie in de 'buitenwereld'. Deze innerlijke wereld is gebaseerd op het Authentieke Zelf waardoor de manifestatie in het dagelijks leven oprecht positief en vol levenskracht zal zijn, verbonden met de kern. Simpel gezegd: Laat je hart je gids zijn!

Modulaire Opleiding tot Heart of Life- Master Coach

De opleiding tot Heart of Life- Master Coach bestaat uit 4 modules:

Module A: Core of Life
Module B: Heartfulness/Mindfulness of the Heart
Module C: Energetics of Life
Module D: Mastery of Life

Voor meer informatie over de opleiding ben je van harte welkom op de website van: The Heart of Life